Kořist - Sigurđardóttir, Yrsa (Metafora, 2023)
Čtyři nezvěstní turisté ztracení v nitru mrazivé divočiny, krvavá kaluž uprostřed bílé nicoty, dětská botička pohřbená desítky let pod zemí, život ukončený v útrobách hluboké skalní průrvy... Záchranářka Johanna naráží při svém pátrání na bizarní nevysvětlitelné jevy, jejichž společným jmenovatelem je jediné - smrt.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery