První pravidlo: nezamilovat se - Kingsley, Felicia (Cosmopolis, 2021)
Dobrodružná cesta za pokladem svede dohromady dva odborníky. On je zloděj umění a ona podvodnice. Nick je precizní a vše má naplánované, Silvye improvizuje. Je vůbec možné, aby ti dva spolupracovali?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Romantika, romány pro ženy; Humor; Milostné romány