Jóga pro zdraví Přirozený přístup pro tělo i mysl - Šedová, Martina (Grada, 2021)
Necítíte se dobře, ať už po fyzické nebo psychické stránce? Máte pocit, že si potřebujete pročistit hlavu? Procházíte jedním ze specifických období v životě ženy a hledáte způsob, jak si pomoct od bolesti či úzkostí? Lektorka jógy Martina Šedová a fyzioterapeutka Lenka Chuchutová vám poradí, jak se můžete díky józe dostat do pohody.
Keywords: Sport; Sporty; Zdraví a životní styl