Laboratorní vyšetření v klinické praxi - Kohout, Pavel (Grada, 2022)
Publikace zkušeného kolektivu autorů různých odborností laboratorní, ale i klinické medicíny poskytuje ojedinělý, praktický a klinicky zaměřený návod, jak rozumět laboratorním výsledkům. Text je doplněn přehlednými kazuistikami.
Keywords: Lékařské obory