Západočeské závody a okruhy Století západočeského silničního závodění - Wohlmuth, Jiří (Grada, 2021)
Kniha Západočeské závody a okruhy je dalším pokračováním pohledu na motoristické závodění na městských okruzích a závodech do vrchu. Volně navazuje na vydání ze středních a severních Čech, Moravy a Slezska.
Keywords: Auto & moto; Retro