Košťátko Bella - Školní kouzla - Kuenzlerová, Lou (Bambook, 2021)
Bella jde do školy! Chce zapadnout. Rozhodně by neměla čarovat, ale její nová kamarádka se dostane do potíží a kouzlo by to vyřešilo. Takové úplně maličké nemůže škodit. Nebo ano?!
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy; Pohádky