Košťátko Bella - Zákaz kouzlení - Kuenzlerová, Lou (Bambook, 2021)
Bella je nemožná čarodějka. Nevzali ji do čarodějné školy a musí bydlet s normální rodinou, u které je kouzlení zakázáno. I tak je tam legrace. Bella je bez kouzel šťastná, dokud nemá dobrý důvod je použít.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy; Pohádky