Lexikon kamarádství - Kolektiv autorů (Bambook, 2021)
Kamarádství je někdy pořádná fuška. Jak si najít super kamarádku? Jak se zachovat, když se ti v kamarádství něco nelíbí? A co dělá z kamarádství přátelství? Odpovědi na tyto a další otázky spolu s holčičími příběhy ze života najdeš v Lexikonu kamarádství.
Keywords: Populárně naučná pro děti