Programování v Excelu 2019 Záznam, úprava a programování maker - Laurenčík, Marek (Grada, 2021)
Kniha se zabývá programováním v jazyku Visual Basic for Applications v tabulkovém kalkulátoru MS Excel 2019.
Keywords: Kancelářské programy; Programování