Amelia chce zůstat nad vodou Napsat článek, najít lásku a rozhodnout se, co se životem. To vše za sedm dní! - Ferrari, Valentina (Metafora, 2022)
Amelii bude za týden třicet a její fotka by ve slovníku pasovala k definici pojmu "absolutní tragéd". Zatímco si její přátelé budují kariéru, kupují byty a zakládají rodiny, ona bydlí u rodičů ve sklepě, živí ji tři brigády a její přítel na ni kašle. To všechno se má ale brzy změnit. Aspoň tedy, pokud úspěšně zvládne divočinu nejbližších sedmi dní.
Keywords: Beletrie; Světová současná beletrie