Daňové zákony 2021 úplná znění k 1. 1. 2021 - Marková, Hana (Grada, 2021)
Nejprodávanější daňová publikace v ČR! Publikace obsahuje úplná znění všech daňových zákonů k 1. 1. 2021 včetně všech čísel zákonů. Pozor - zapracovány jsou i všechny změny nově schváleného daňového balíčku.
Keywords: Daně