Šikmé tkaní - Mašková, Dana (Grada, 2023)
Poznejte moderní použití tradiční techniky ručního tkaní. Pomocí hřebíčkového rámečku utkáte tkaninu pouze jednou nití. Naučíte se různé způsoby vazeb, střídání barev i spojování jednotlivých dílů.
Keywords: Výtvarné techniky, umění