Syndrom křehkosti Indikace péče, podpora života v nemoci, komunikační dovednosti - Kabelka, Ladislav (Grada, 2022)
Kniha zkušených editorů, uznávaného geriatra a paliatra a dětské lékařky, komplexně popisuje současný fenomén medicíny chronických onemocnění - tzv. syndrom křehkosti. Kniha je doplněna kazuistikami a konkrétními klinickými doporučeními. Samostatný oddíl knihy je věnován problematice křehkosti v dětském věku.
Keywords: Lékařské obory