Nádory peritoneálního povrchu - Klos, Dušan (Grada, 2023)
Monografie věnovaná malignitám peritoneálního povrchu je první soubornou prací na toto téma v domácím písemnictví. Význam léčby a počet indikací stále roste.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Onkologie