Základy realistické kresby - 2., rozšířené vydání Kreslení pravou mozkovou hemisférou - Petrásková, Jana (Grada, 2022)
Tato kniha vás provede neobyčejným dobrodružstvím. Naučíte se podle ní kreslit. Především se však naučíte vnímat svět jiným způsobem. Odložte i vy své zábrany a vydejte se na dobrodružnou cestu objevování sebe sama a svých utajených dovedností.
Keywords: Výtvarné techniky, umění