Sportovní psychologie - Průvodce teorií a praxí pro mladé sportovce, jejich rodiče a trenéry - Štěrbová, Dana (Grada, 2022)
Netradičně zpracovaná monografie nabízí čtenáři pohled do světa mladých sportovců a trenérů, seznamuje ho s tématy psychologie sportu (sportovní a mentální trénink, psychická příprava, sexualita...) a problémy i jejich možná řešení vysvětluje přijatelně i pro teenagery.
Keywords: Sport; Psychologie pro každého