Obyčejné nemoci trávicího traktu - Lukáš, Karel (Grada, 2022)
První monografie z knižnice Postgraduální gastroenterologie a hepatologie je věnována "obyčejným" nemocem z oblasti trávicího traktu. Zařazeny jsou časté klinické jednotky, se kterými se setkávají lékařů různých oborů včetně praktických lékařů a je při nich často nutná mezioborová spolupráce.
Keywords: Lékařské obory; Gastroenterologie, hepatologie