Vzpomínky má každý Život je prostě báječný! - Ottová, Alžběta (Cosmopolis, 2023)
Vítejte ve světě, kde gravitace vítězí, kůže povoluje, vrásky se navzájem kopírují a vy začínáte připomínat zmačkaný papír. Tehdy si uvědomíte, že mládí se odporoučelo a vy můžete čerpat pouze ze svých vzpomínek. Věřte ale, že teprve překročením padesátky si začnete užívat život na plné pecky, protože zjistíte, že je prostě báječný!
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira