Čarodějky z Podivína - Dvojčata a kopec průšvihů - Gravesová, Luna (Bambook, 2024)
Podivín je navenek úplně obyčejné místo. Žijí tam sice nadpřirozené bytosti, ale lidé o nich nevědí. Jenže pak začnou nepředvídatelná čarodějnická dvojčata Bela a Dona navštěvovat školu pro paranormály a na pořádný malér je zaděláno. Vtipný příběh o malých čarodějkách, velkém kamarádství a trampotách strašidel ve světě lidí.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy