Skvělé české papírové skládačky - Kolektiv autorů (Bambook, 2023)
Skládání papírových modelů je skvělou zábavou pro děti i dospělé a umožňuje rozvíjet jemnou motoriku, trpělivost a kreativitu.
Keywords: Populárně naučná pro děti; Pracovní sešity, zábava, hry