Jazyk R a tvorba grafů - Veselý, Petr (Grada, 2021)
Volně šiřitelný programovací jazyk R je jedním z celosvětově nejrozšířenějších nástrojů pro statistické a matematické analýzy a modelování.
Keywords: Programování