Daňová evidence podnikatelů 2021 - Dušek, Jiří (Grada, 2021)
Vše podle účetní a daňové legislativy 2020 i 2021. Usnadňuje osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe. Aktuálně - daňové úlevy v souvislosti negativními dopady způsobenými virem SARS-CoV-2.
Keywords: Daně