Marie Curie Neviditelné záření - Bayarri, Jordi (Bambook, 2021)
Marie Sklodowska Curie je držitelkou dvou Nobelových cen, objevitelkou prvků Polonia a Radia, radioaktivity a jednou z nevýznamnějších světových vědkyň. V komixovém životopise zachycená už v raném věku jako nejmladší z pěti dětí. Příběh pak sleduje její vzdělávání ve Francii až k jejím převratným objevům.
Keywords: Společenské vědy, historie; Komiksy