Barevný rok Celoroční program pro mateřskou školu - Kapounková, Kristýna (Grada, 2022)
Dětský svět je plný barev a touhy po nových zážitcích - tato kniha nabízí kombinaci obojího. Publikace je rozdělena do deseti kapitol podle měsíců ve školním roce a pro každý měsíc je vytvořen jeden Barevný týden plný tematických aktivit.
Keywords: Předškolní pedagogika