Vykutálené příhody pana Klubíčka - Medzvecová, Dagmar (Bambook, 2023)
Pan Klubíčko je vykutálené a kouzelné klubko příze. Jednoho večera ho v lese objeví zajíc, který mu podá pomocnou packu. Zažijte s nimi dobrodružné a zamotané příběhy plné legrace a přátelství.
Keywords: Pohádky