Terka, Bětka a primabábrlína - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2021)
Dvojčata Terka a Bětka jsou malé školačky a už se těší na brášku, který se má brzy narodit. Všechno by mohlo být prima, jenomže tatínek odjede na služební cestu, maminku náhle uprostřed noci odveze sanitka do porodnice, a tak je musí hlídat zlá sousedka, která je možná čarodějnice...
Keywords: Příběhy, deníky