Filip a Matěj ve školce S úkoly pro předškoláky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2022)
Filip a Matěj jsou dvojčata. Zatímco Matěj se do školky těší, Filipovi se tam příliš nechce. To se záhy změní díky hravé paní učitelce...
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti