Mezi námi letadly - Hoňková, Iva (Bambook, 2021)
Pojďte se s námi proletět po stopách skutečných příběhů ze studéneckého hangáru a zažijte dobrodružství společně s letadly značky Tatra, která si podmanila nebe a nejedno srdce milovníka starých letadel.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy