Tajná kouzla skřítka Sedmikvítka - Medzvecová, Dagmar (Bambook, 2022)
V Chechtovském lese žije skřítek Sedmikvítek, nejoblíbenější učitel všech skřítků a víl. Jeho nové žačky, víly Dřevulka a Mechulka, musejí zvládnout výuku čar a kouzel, aby z nich mohly být ochránkyně lesa.
Keywords: Beletrie pro děti; Pohádky