Výchova panovačného dítěte - Martínek, Zdeněk (Grada, 2024)
Publikace reaguje na vzrůstající počet dětí s projevy panovačnosti a popisuje základní charakteristiky panovačných dětí i faktory, které se na vzniku této vlastnosti podílejí.
Keywords: Rady pro rodiče