Řemeslné pohádky - Koželuhová, Marie (Bambook, 2021)
Knížka plná řemesel zavede začínající čtenáře do světa kouzel, čarování, smíchu i neplechy. V krátkých pohádkách se setkáte třeba s pekařem a jeho líným droždím, hrnčířem a nezbedným hliněným mužíčkem či se samotným Luciferem, který uhasí kovářovi výheň. Ale nebojte, v našich příbězích všechno dobře dopadne, jak už to ve světě pohádek bývá...
Keywords: Pohádky; První čtení