Štědrý bylinářův rok - Švédová, Zuzana (Grada, 2021)
Láká vás obout si sedmimílové boty, které vás přivedou na místa, kde voní bylinky, zelenají se stromy a zurčí potok plný ryb? Vydejte se na cestu napříč štědrým bylinářovým rokem, naplněným vůněmi od začátku po úplný konec.
Keywords: Zahrada; Kuchařky; Zdraví a životní styl; Příroda kolem nás; Výživa; Alternativní léčení