Příčiny (ne)úspěchu na vysoké škole - Kubíková, Kateřina (Grada, 2021)
Publikace se věnuje problematice (ne)úspěšnosti studentů na vysokých školách, a to zejména z pohledu sociálněpsychologického a osobnostního.
Keywords: Psychologie a pedagogika; Sociologie