Strašidlo z 2. B - Koželuhová, Marie (Bambook, 2021)
Odhalte tajemství třídy 2. B. Kdo dělá žákům samé naschvály, přepisuje písemky i domácí úkoly, ničí výkresy, schovává přezůvky a vůbec vymýšlí samé lotroviny? A co to vlastně šramotí ve starých kamnech ve třídě? Čeká vás příběh trochu tajemný, hodně zábavný i krapet poučný.
Keywords: Příběhy, deníky