Masové kuličky se šlehačkou - Jareš, Vítězslav (Cosmopolis, 2023)
Příběh dává nahlédnout pod pokličku práce ve velkém obchodním řetězci s nábytkem, kde se mezi zaměstnanci vytváří síť nejrůznějších vztahů. Do tohoto labyrintu vztahů a emocí se dostane i Martina, hlavní hrdinka románu lehce okořeněného humorem. A kdo nakonec prohraje sázku a bude muset sníst oněch padesát kuliček se šlehačkou?
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira; Společenské romány