Konzultant - Mazáč, Antonín (Cosmopolis, 2023)
Ve městě řádí sériový vrah. Vyžívá se v neskutečné brutalitě, nesmírně rád se poslouchá a je si tak jistý svou genialitou, že sám volá policisty, aby jim řekl, kde najdou další oběť. Vyšetřovatelé si však v zápalu vyšetřování přestanou uvědomovat, že i když vraha neznají, neznamená to, že on nezná je...
Keywords: Česká současná beletrie; Krimi, detektivky