Pravdu mám přece já! - Skálová, Hana (Cosmopolis, 2022)
Co se stane, když si manželé po patnácti letech soužití, kdy se začínají stupňovat hádky a nedorozumění, řeknou: "Takhle už to dál nejde!" Příběh, kterému autorka dodala skvělý humor a nadhled, vás potěší bez ohledu na to, zda vám to ve vztahu klape nebo skřípe. Při čtení knihy si budete s úsměvem říkat: "Jo, to je přesný - to je jako u nás."
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira