Rozmarýnová zátoka - Haleová, Jenny (Cosmopolis, 2023)
V místě, kde je nejmodřejší moře a kde voní rozmarýn, stojí opuštěný dům, který chce Melanie proměnit v penzion. V novém městě se seznámí s tesařem Joshem, který je přesně tím, koho pro rekonstrukci potřebuje. Ale on je rozhodnutý město opustit, a navíc slíbil své matce, že nepřekročí práh stavení, které může za neštěstí tolika místních obyvatel.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Milostné romány; Společenské romány; Světová současná beletrie