Po stopách Rudy Pivrnce - KoMIX - Urban, Petr (Cosmopolis, 2022)
Vydejte se společně s Rudou Pivrncem do bláznivého putování světem. Jde bez peněz, ale nejde sám, vzal s sebou věrného psa Vraha, kámoše Ludvu a hajzlbábu Květu Pěničkovou. První skutečný KoMIX Petra Urbana pobaví všechny čtenáře, protože neváhá do děje zapojit i skutečné postavy, ať už se jedná o jeho osobní přátele, nebo veřejně známé lidi.
Keywords: Komiksy; Humor, satira; Křížovky a zábava