Bojovníci s Nicotou - Murray, Kate (Cosmopolis, 2023)
Už jsou to staletí od chvíle, kdy do našeho světa vtrhla monstra Nicoty a rozervala ho na kusy. Jenže z Plamenů se zrodili také hrdinové, ochránci lidstva obdaření nadpřirozenými schopnostmi. Bojovníci s Nicotou. Adrenalinová urban fantasy o mladé učednici klanu drsných válečnic a o její zoufalé touze dostát rodinnému odkazu a očekáváním.
Keywords: Sci-fi, fantasy; Young Adult, New Adult