Cesty za oceán - Záhrobská, Eva (Grada, 2024)
Pestrobarevnost Latinské Ameriky stojí za vidění a vždy vám zlepší náladu. Máte rádi výzvy i touhu cestovat, objevovat a poznávat překrásnou přírodu, výborná jídla, netradiční místa, divokou historii či zažívat neobvyklá setkání? Vydejte se na neodolatelnou cestu Latinskou Amerikou a vychutnejte si její kouzlo, vůně i barvy.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy