Deník jedné páťačky - Shepardová, Sara (Bambook, 2023)
Mimořádně vtipný deník jedné páťačky o starostech s kamarádstvím a životem vůbec. Penny se tolik těšila do páté třídy, ale najednou nechápe, proč se se její kamarádka tak změnila. A proč se máma chová tak divně? Možná je načase sebrat všechnu odvahu a postavit se věcem čelem! Zábavné čtení s mnoha komiksovými ilustracemi pro kluky i holky!
Keywords: Příběhy, deníky