Léčivá vína a likéry pro každého - Simona, Procházková (Grada, 2022)
Seznamte se s léčivými účinky a praktickým využitím běžných bylin, ovoce a zeleniny z vaší zahrádky, divokých plodů z luk a lesů i koření, které naleznete v každé kuchyni. Naučte se s jejich pomocí v pohodlí domova namíchat účinné přírodní medikamenty, které prospějí vašemu zdraví a pomohou vám zachovat si duševní pohodu po celý rok.
Keywords: Zdraví a životní styl