Francouzská lekce - Boyd, Natasha (Metafora, 2022)
Josie se ze dne na den obrátí život vzhůru nohama. Místo povýšení dává v práci výpověď a ve slabé chvilce se rozhodne odjet dělat chůvu dceři ovdovělého miliardáře na francouzskou Riviéru. Ale copak ví něco o dětech? Proč jí nikdo neřekl, že o holčičku bude pečovat na jachtě? Vždyť lodě nesnáší! A hlavně - proč je její nový šéf tak strašně sexy?
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Erotické romány; Milostné romány