Rekonstrukce končetin vaskularizovanými laloky - Kempný, Tomáš (Grada, 2021)
Kniha autorského kolektivu popisuje nejčastější typy poranění na horních a dolních končetinách spojené se ztrátou kostí nebo měkkých tkání
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie