5 vůní našeho příběhu Vzpomínky ukryté v parfému a jejich zázračná moc - Margerand, Laure (Metafora, 2021)
Literární koučka Charlotta přišla vlivem traumatu o čich a zhroutil se jí celý svět i manželství. Přesto pomáhá slavnému spisovateli Pierru-Emanueli s jeho novým románem, který mu má získat zpět milovanou ženu - jeho originální součástí mají být záložky s vůněmi, připomínající jejich společné vzácné chvíle. Dokážou vůně probudit lásku a nový život?
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy