Zákoník práce 2021 - s výkladem - Tomšej, Jakub (Grada, 2021)
Osvědčená publikace zahrnuje novely všech právních předpisů, které jakkoliv ovlivňují znění zákoníku práce, novelizovaný text je pro snadnou orientaci zvýrazněn různým typem písma.
Keywords: Právo