Zamilujte si svou kuchyň - Kramolišová, Michaela (Grada, 2022)
Kuchyně bývá považována za srdce domova. Aby také ne! Vždyť láska prochází právě žaludkem. Aby však náš domov působil příjemně a hezky se nám v něm žilo, nesmíme se kuchyni stávat otroky věčně uvězněnými v nekonečném koloběhu nákupů, ukládání potravin, vaření, pečení a mytí nádobí. Pojďme společně tento začarovaný kruh prolomit!
Keywords: Sport, zdraví a životní styl