Einstein Kvantové salto - Bayarri, Jordi (Bambook, 2021)
Neklidná inteligence Alberta Einsteina ho přivedla k přemýšlení o nejzásadnějších tématech, které vesmír nabízí, jako jsou světlo, čas, hmotnost, energie a další. Komix sleduje Einsteinovu cestu z jeho domovské země Německa ke studiu ve Švýcarsku až do doby jeho pobytu a proslavení se ve Spojených státech.
Keywords: Společenské vědy, historie; Komiksy