Etika a komunikace v medicíně Vybrané kapitoly - Bartůněk, Petr (Grada, 2025)
Výběr toho nejlepšího, nejzávažnějšího i nadčasového z monografií na téma Etika a komunikace v medicíně, které vycházely v letech 2011-2024 v návaznosti na stejnojmenný cyklus konferencí České lékařské komory. Kniha vychází i jako vzpomínka na prof. Radka Ptáčka, který se za oblast celoživotního vzdělávání České lékařské komory mimořádně zasloužil.
Keywords: Jazyky, komunikace, etika